top of page
ef.jpg

Buiting Schoenen

MODIEUS COMFORT VOOR UW VOETEN 

Klik op foto voor een grotere weergave

Een familiebedrijf met traditie.
Onze schoenenzaak, opgericht in 1958 door vader en moeder Buiting, is uitgegroeid tot een begrip in de Betuwe-regio. Dankzij onze vakkennis & kunde krijgen alle voeten wat ze verdienen. Modieus comfort voor dames, heren en kinderen.
We kunnen ons gelukkig prijzen met een groeiende kring vast klanten die de meerwaarde van goed advies, tijd en aandacht, goede bereikbaarheid en de sfeer van onze winkel en medewerkers blijvend weten te waarderen.
Service als vanzelfsprekendheid.

Bij Buiting Schoenen staat u, de klant centraal! We proberen u altijd te voorzien van het beste advies door ons vakkundig personeel.

Ons personeel heeft de kennis om (vroegtijdig) te constateren of u de juiste voetstand heeft. We kunnen met onze vaste podoloog direct inspringen voor een eventuele aanpassingen aan de schoenen of/en zool.

Laat u verrassen in onze winkel , u bent van harte welkom!

Sinds 1958 is Buiting Schoenen dè zaak in de Betuwe-regio waar dankzij onze vakkennis & kunde alle voeten krijgen wat ze verdienen. Modieus comfort voor dames, heren en kinderen.

Bekijk online een deel van de nieuwe collectie óf kom naar onze winkel in Bemmel. Bekijk onze volledige collectie en het uitgebalanceerde merkenportfolio. Buiting Schoenen biedt u wereldse keuze met lokale service en garantie. 

 

U bent van harte welkom, we zien uit naar uw komst! 

bottom of page